Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Psychanalyse et animaux.

Chiens massacrés: ils sont fous, ces Roumains !!! Ecrivez SVP.

5 Février 2006, 16:59pm

Publié par Jo benchetrit

 "Le seul endroit au monde où l'on peut rencontrer un homme digne de ce nom, c'est le regard d'un chien. "
  Romain Gary

 

 

 

 

Mais en Roumanie, sous l'effet des poisons, des coups et strangulations...atroce:

 

En Roumanie, les morts se ramassent à la pelle, les mourants agonisent dans d'insondables souffrances sous l'effet du poison.

Faut dire que sa majesté l'homme se croit en état de legitime défenses!C'est qu'on a trouvé un japonais mort dans la rue...peut-être mordu par un chien errant...peut-être par un chien de bandit, chien qui serait dressé à l'attaque...il y en a tant... mais cela a déclenché une psychose et, dans ce cas...l'homme paniqué au visage hideux massacre sans aucune pitié...

Et extermine même les chiens stérilisés, vaccinés et "protégés " par des associations.

Les massacres roumains ne datent pas d'hier, mais là, le bon peuple se déchaîne!

Lettre à envoyer EN ROUMAIN avec vos coordonnées et la date:


                                    Domnule Prim-Ministru

 

Am auzit si noi despre ultimul incident petrecut in Romania (la Bucuresti) acum cateva zile care s-a soldat cu moartea unui cetatean japonez, in urma unei muscaturi de caine. Sincer, ne pare foarte rau si trasmitem condoleante familiei care a suferit aceasta peirdere cumplita.
Din unele surse am aflat ca acel “caine criminal” cum a fost numit de romani, nu face parte din randul cainilor comunitari din capitala Romaniei, asa cum a fost informata opinia publica. Indiferent daca este asa sau nu, noi credem ca Romania este o tara destul de civilizata ca sa mai recurga la metode de “eutanasiere in masa” a acestor animale care si asa au avut o viata destul de dificila pe strazi.
Este cunoscut faptul ca acum cativa ani o decizie asemanatoare a dus la masacrarea a sute sau chiar mii de caini de pe intreg teritoriul tarii dumneavoastra.
Va rugam, sa aveti in vedere si dreptul la viata al acestor animale, si sa nu va lasati influentat in luarea deciziilor, de acest eveniment nefericit. Credem ca o campanie de sterilizare a cainilor comunitari, si construirea unor adaposturi pentru acestia, ar fi solutia cea mai avantajoasa pentru toata lumea. Suntem ferm convinsi ca aceasta din urma metoda ar contribui intr-o mare masura si la educarea populatiei mai ales a tinerei generatii, in spiritul binelui si al dreptatii, astfel incat o mare parte dintre aceste animale ar putea fi adoptate pe parcurs. Daca se va proceda asa, noi suntem convinsi ca veti primi sprijin din partea mai multor organisme care se ocupa de protectia animalelor din Europa, sau chiar a unor oameni cu suflet pentru care viata unui caine, comunitar sau nu, inseamna atat de mult incat nimeni nu are dreptul sa i-o ia.
Asadar, Domnule Prim-Ministru, apelam inca odata la buna Dumneavoastra ratiune, si va multumim ca ne-ati luat in considerare aceasta rugaminte in care noi credem cu toata forta, cu toata dragostea si respectul pentru prietenii nostri patrupezi.
 
Cu multa stima…………………………
 
 
 
In atentia Excelentei Sale, Domnului Calin Popescu Tariceanu, Prim-Ministru al Romaniei
 
 
Et en anglais:

 

Dear Madam, Sir,
>
> These days, in our country and all over the international community, we
receive the information that dogs are persecuted in Romania. We
> understand that there can be a problem but we ask you to try to
> make so that more human methods are employed to solve the problem, such as for
example carrying out sterilizations instead of poisoning the animals. We think
sincerely that this could have an influence on the opinion of the European
Union and we thank you for agreeing to give your attention to this matter,
>
> Respectfully,

Envoyez votre lettre ici:

 
Merci à tous.

>
>

 

 

 

 

Commenter cet article